Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Oplossingen voor ondernemers

Met zakelijke verzekeringen kunt u met een gerust gevoel ondernemen. Bij Perrée & Partners kunt u terecht voor al uw zakelijke verzekeringen.

contactpersoon Saman

Advies ontvangen voor uw onderneming?

Neem contact op met Saman, Adviseur zakelijke verzekeringen

Contact opnemen met Saman
contactpersoon Saman
Advies ontvangen voor uw onderneming?

Neem contact op met Saman, Adviseur zakelijke verzekeringen

Contact opnemen met Saman

Oplossingen voor particulieren

Met particuliere verzekeringen kunt u met een gerust gevoel leven. Wij geven u het advies dat u nodig heeft en helpen u met het afsluiten van de benodigde verzekeringen.

contactpersoon Elke

Advies ontvangen?

Neem contact op met Elke, Adviseur particuliere verzekeringen

Contact opnemen met Elke
contactpersoon Elke
Advies ontvangen?

Neem contact op met Elke, Adviseur particuliere verzekeringen

Contact opnemen met Elke

Ervaringen

Wij zorgen ervoor dat risico’s en uitdagingen u niet belemmeren in uw leven, zowel als particulier als ondernemer. Lees hier de ervaringen van particulieren en ondernemers die u voor gingen.

Beoordeeld door onze klanten!

Advieskeuze.nl 9,7

Een pro-actieve manier van meedenken

Wij hebben onze hypotheek laten oversluiten. Vanuit Perree en Partners is er pro-actief meegedacht naar de beste vorm van hypotheek en ze hebben altijd snel gereageerd op vragen.

Mirjam

Adviseurs die hun vak goed kennen

Frank was een hele fijne man om de financiën mee te bespreken. Nam onze inbreng goed mee en gaf aan wat wel en niet handig is. Stelt goede vragen en is ook nog gezellig. Daarnaast ook nog goede tips doordat hij z'n vak goed kent.

S. N.

Ontspannen en duidelijk manier van uitleggen

Yvonne heeft snel door welke situatie er speelt en wat wij als klanten nodig hebben en belangrijk vinden. Ze heeft een ontspannen en duidelijk manier van uitleggen en denkt fijn mee. Niels de Jong heeft ons daarna duidelijk en helder door het verdere (administratieve) proces meegenomen. De bloemen bij het afsluiten van de hypotheek op locatie bij de Notaris maakten de ervaring helemaal af.

Ruud Olijve

Al jaren een tevreden klant

Ik ben al vele jaren klant, en heb aan de adviseur een geweldige adviseur. Zij heeft eigenlijk maar een half woord nodig en weet precies waar ik het over heb of wat ik wil. Het is ook een fijn gevoel dat ik dergelijke zaken volledig uit handen kan geven. Het contact is persoonlijk en ik voel mij op m'n gemak, omdat ik weet dat ik in goede handen ben.

Michel

Elke keer een duidelijke uitleg en goed advies

Ik kon altijd terecht met mijn vragen. En elke keer duidelijke uitleg en goed advies ontvangen van Tim of een vervangend collega. Het hele proces is naar wens verlopen, ook mede dankzij Mayke van der Velden. Ben heel tevreden over de gang van zaken!

Naomi