Winsémius & Molenaar Verzekeringsspecialisten biedt zekerheid!
Allerlei ontwikkelingen komen op ons af. Maar kwaliteit, service en persoonlijk contact staan nog altijd voorop in het werken en denken van het bekende – oorspronkelijk Oisterwijkse – verzekeringsbedrijf Winsémius & Molenaar Verzekeringsspecialisten.

De dienstverlening van het kantoor is veelomvattend. Die strekt zich uit van de eenvoudige reisverzekering tot de complexe bedrijfsverzekering en van pensioenen tot hypotheken. Daarbij opereren de medewerkers van Winsémius & Molenaar geheel onafhankelijk van banken en verzekeringsmaatschappijen en beschikken zij over de kennis om de vele aanbiedingen en constructies met elkaar te vergelijken – in uw belang!

Vele honderden particulieren en bedrijven wenden zich tot het assurantiebedrijf voor advies en bemiddeling. Want in de complexe wereld van verzekeringen zijn gedegen advies en deskundige begeleiding van het grootste belang.

En als er dan iets gebeurt… komt Winsémius & Molenaar op voor uw belangen. Zij voert de discussie met de verzekeringsmaatschappijen en is daarbij een gesprekspartner die evenveel deskundigheid in huis heeft. Dat leidt in de praktijk tot een snellere afwikkeling van schades, waarbij u ook werkelijk datgene krijgt waar u recht op hebt.

Gemak dient de mens en Winsémius & Molenaar biedt u gemak! Al meer dan 50 jaar!

Bart Krause

Bart Krause

Adviseur

Bart Krause, adviseur
mail@winsemius-molenaar.nl
013 - 5284531

Jack Goudsmits

Jack Goudsmits

Adviseur

Jack Goudsmits, adviseur
mail@winsemius-molenaar.nl
013 - 5284531