Oss, 27 november 2020

Beste relatie,

Allereerst hoop ik dat je dit bericht, in deze tijden van het coronavirus, in goede gezondheid ontvangt.
Ook hoop ik dat jouw naasten in goede gezondheid verkeren!

Met dit bericht wil ik je graag informeren over de overname van de zakelijke en particuliere verzekeringsportefeuille van mijn kantoor door Perrée & Partners.

Het is inmiddels 22 jaar geleden dat ik VCL adviesgroep heb opgericht. Gedurende deze tijd is ons kantoor gegroeid en zijn wij een gevestigde en gewaardeerde naam op het gebied van hypotheken, verzekeringen en sparen geworden. Maar deze groei bracht ook een enorme hoeveelheid werk en verantwoordelijkheden met zich mee.

Mede vanwege de ziekte van mijn vrouw heb ik daarom besloten het iets rustiger aan te gaan doen en mij binnenkort alleen nog te richten op de advisering en bemiddeling van hypotheken, levensverzekeringen en woonlastenverzekeringen. Bestaande hypotheekdossiers blijven dan ook ongewijzigd doorlopen via VCL adviesgroep Oss BV waarbij ik dus de vertrouwde adviseur en het aanspreekpunt blijf. Hypotheekrelaties zullen te zijner tijd nog nader door mij geïnformeerd worden.

Goed advies en persoonlijke begeleiding heb ik altijd erg belangrijk gevonden. Door de jaren heen hebben wij langdurige relaties met onze klanten mogen koesteren en nieuwe klanten mogen verwelkomen. Het is hartverwarmend dat we met zoveel klanten een persoonlijke band hebben opgebouwd. Ik besef dat dit heel bijzonder is en ben daar enorm dankbaar voor. Daarom heb ik voor de overname van een deel van onze activiteiten gezocht naar een kantoor waarin deze aspecten zo optimaal mogelijk worden nagestreefd. Dit kantoor heb ik gevonden in Perrée & Partners, een gerenommeerd financieel intermediair.

Wat verandert er voor je?
De zakelijke en particuliere verzekeringsportefeuille wordt per 1 januari 2021 overgenomen. Perrée & Partners kun je bereiken op het telefoonnummer 040-3031803. Hannie en Ingrid blijven je eerste aanspreekpunten en ook hun e-mail adressen blijven hetzelfde. Jouw verzekeringen worden ongewijzigd voortgezet bij de huidige verzekeraars, die ook de incasso van de premies blijven verrichten, zoals je gewend bent. Ook blijft het kantoor voorlopig gevestigd op de Hoogheuvelstraat 72 A te Oss. Op termijn zal het kantoor verhuizen. Inhoudelijk verandert er dus voor jou als klant niets. Nog sterker, jullie zullen me nog regelmatig op het kantoor aantreffen!

Tenslotte wil ik je hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat je tot nu toe in mij en ons kantoor hebt gehad. Ik ben ervan overtuigd dat door deze stap de dienstverlening in de toekomst nog beter gaat worden en dat je hier zeker profijt van zult hebben.

Met hartelijke groet,
VCL adviesgroep Oss BV
Marc van Luijk

Ingrid van Boxtel

Ingrid van Boxtel

Verzekeringsadviseur Particulier / Schadebehandelaar

ingrid.vanboxtel@vcl-oss.nl
040-3031803

Hannie Bokmans

Hannie Bokmans

Verzekeringsadviseur Particulier en Zakelijk / Schadebehandelaar

hannie.bokmans@vcl-oss.nl
040-3031803