Cammaert Assurantie

Sinds 1989 is Cammaert Assurantie als zelfstandig kantoor werkzaam op het gebied van Risicobeheer en Verzekeringen. Met een klein team zetten wij ons iedere dag met veel plezier in voor onze zakelijke-  en particuliere relaties.

In die 30 jaar is de verzekeringsmarkt sterk veranderd, en voor de toekomst kent deze branche ook nog vele uitdagingen. Om juist voor de toekomst uw belangen te waarborgen, hebben wij gezocht naar een sterke samenwerkingspartner. Een partner die ons begeleidt naar “Cammaert Assurantie 2.0”.

Per 1 januari 2020 is Cammaert Assurantie samengaan met Perrée & Partners, een gerenommeerd assurantiekantoor met hoofdvestiging in Eindhoven en diverse kantoren in Brabant en Limburg. Perrée & Partners is een sterk groeiend kantoor, en biedt door haar omvang nog meer mogelijkheden voor onze relaties.

Wij zijn ervan overtuigd dat door het samengaan met Perrée & Partners de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening voor u is gewaarborgd en hopen dan ook in de toekomst op uw vertrouwen te mogen rekenen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Rob Haegens op telefoonnummer 077-4745450.

Rob Haegens

Rob Haegens

Relatiebeheerder Bedrijven

r.haegens@cammaertassurantie.nl
077-4745450
06-16327402