Na ruim 40 mooie jaren in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt, waarvan meer dan 30 jaar als zelfstandig ondernemer, komt de tijd mijn loopbaan in rustiger vaarwater te brengen.

Om uw belangen ook voor de toekomst te waarborgen en tevens de gelegenheid te creëren mijn werkzaamheden geleidelijk af te bouwen, heb ik gezocht naar een samenwerkingspartner die dezelfde idealen nastreeft en dezelfde deskundigheid, kwaliteit en klantenservice biedt als Brummans Hypotheken & Verzekeringen. Ik ben blij deze te hebben gevonden in Perrée & Partners (www.perreepartners.nl), een gerenommeerd assurantiekantoor met hoofdvestiging in Eindhoven en diverse kantoren in Brabant en Limburg. Vanaf 1 september 2019 zal Brummans Hypotheken & Verzekeringen samengaan met Perrée & Partners.

De samenwerking richt zich vooral op de verzekeringen, waarbij een aantal administratieve taken voortaan centraal zullen worden afgewikkeld. Voor u verandert er vooralsnog niets. U blijft verzekerd bij dezelfde maatschappij en Marcia Moors blijft uw aanspreekpunt voor de afhandeling van eventuele schades.

Mijn activiteiten richten zich vanaf 1 september exclusief op hypotheekadvisering, financieel advies bij echtscheiding en aankoopbegeleiding onroerend goed. Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Ik ben ervan overtuigd dat door het samengaan met Perrée & Partners de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening voor u als gewaardeerde relatie uitstekend is gewaarborgd en hoop dan ook in de toekomst op uw vertrouwen te mogen rekenen.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet contact met mij op te nemen (E. paul@paulbrummans.nl of M. 06-53358387)

Vriendelijke groet

Paul Brummans

Marcia Moors

Marcia Moors

Schadebehandelaar

Marcia Moors, schadebehandelaar
schade@perreepartners.nl
040-2392050

Brian Perenboom

Brian Perenboom

Adviseur particulieren binnendienst

Brian Perenboom, adviseur particuliere binnendienst
klantteam3@perreepartners.nl
040-2392050

Anja van Duijnhoven

Anja van Duijnhoven

Adviseur zakelijke binnendienst

Anja van Duijnhoven, adviseur zakelijke binnendienst
klantteam3@perreepartners.nl
040-2392050